Om Line Nordahl

- Speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri

Jeg er uddannet som læge i 2008 og som speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri i 2017. Jeg har tidligere været overlæge i børne- og ungdomspsykiatrien på Aalborg Universitetshospital. Jeg specialist i psykoterapi og har stor interesse for det terapeutisk område specielt inde for traumebehandling.

Under mit arbejde i børne- og ungdomspsykiatrien havde jeg som hovedområde at udrede og behandle børn og unge med angst, OCD, depression, personlighedsforstyrrelser og funktionelle tilstande. Jeg brænder for at hjælpe børn og unge, der mistrives, og støtte dem og deres familier til en bedre hverdag med de symptomer, de oplever.

 

Jeg åbnede derfor min private klinik i foråret 2022 for at kunne hjælpe endnu flere udfordrede børn og unge og deres familier.


Jeg har de seneste år desuden valgt at videreuddanne mig som specialist i psykoterapi, da jeg anser denne form for behandling som yderst effektiv i forhold til at skabe varige forbedringer for børn og unge med forskellige diagnoser.

Jeg er medlem af Lægeforeningen og Børne- og Ungdomspsykiatrisk Selskab, og jeg arbejder altid ud fra disse tre grundprincipper:

 

  • Høj faglighed og grundighed prioriteres højt.
  • Mit arbejde bygger på nationale kliniske retningslinjer.
  • Jeg bestræber mig på hele tiden at være i faglig udvikling, hvorfor jeg løbende tager på kurser/uddannelser samt modtager supervision.